...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

οι γυναίκες σε δημόσιο χώρο, πάνε δυο δυο στην τουαλέτα....ναι, αλλά γιατί;

Γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν στην τουαλέτα ντουέτο;
Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν...

Θεωρία συνωμοσίας α':
Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί, και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς "τσισάκια". Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται... προβλήματα !

Θεωρία συνωμοσίας β':
Θεωρούμε πως η υποψήφια, ως γνήσια γυναίκα, υποκινουμένη από τις ανασφάλειες, σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α). Σε αυτή την περίπτωση, η φίλη, χρειάζεται για να κάνει σχόλια, όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ...ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.

Θεωρία συνωμοσίας γ' :
Και τώρα, ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ... Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την γκόμενα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μ...α που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε... Μόνη της θα μιλάει η άλλη; Κρατιέται όσο μπορεί, όμως. επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι, (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας, θα την οδηγήσει στην τουαλέτα, για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα, που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί, η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να "θάψει" με την ησυχία της.

Θεωρία συνωμοσίας δ' :
H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στην συνέχεια, μπαίνουν μέσα, και  κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης... σοβαρέψου ρε! Πολλές ταινίες δεν έχεις δει; Εκτός, και αν όλες οι λεσβίες σε αυτό τον πλανήτη δεν έχουν σπίτι...!
Πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Μακάρι να έπαιζε η τελευταία θεωρία!

Υ.Γ. Πολύ ωραίο κομμάτι.

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή