...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αστραπομαγειρέματα σε ήχους Rock

Καλό μας μεσημερόαπόγευμα Τρίτης, κι όπως κάθε μέρα τα αστραπομαγειρέματα βάζουν τις προτάσεις για το τραπέζι σας και την μουσική για τα αυτάκια σας.
Εσείς διαλέγεται αν θα ακολουθήσετε τα άκουσμα και την γεύση...το κρίμα στον τράχηλό σας, που λεν...

Ελάτε λοιπόν να ακολουθήσουμε τους Helloween στο, I want out καθώς θα περιμένουμε την προετοιμασία του φαγητού μας παλικάρια.

Σήμερις ο μενούς είναι άκρως ελληνικός και πανεύκολος! Ειλικρινά ποιό εύκολο δεν γίνεται...αναμονή και κρατηθείτε, ένεκα ερχόμενης ζάλης!

Σουβλακάκια καλαμάκια λέει σήμερα...και δυνατότητα αυτών και σε παρασκευή με πίτα....είπατε τίποτις εσείς εκεί, στο βάθος; Δεν αρέσκεστε; Σνομπάρετε το εξαίσιον σουβλάκιον, αποκύημα της διορατικότητας των άξιων τέκνων της επαρχίας;
Ξέρετε από που προήλθαν τα σουβλάκια που εσείς, τακτικά τσακίζετε; εεε;
ξέρετε; Αμ δεν ψάξατε, να μάθουτε πως τα παληκάρια του Θεσσαλικού κάμπου όταν μετανάστευσαν στις αρχές του 50-60 για την πρωτεύουσα, σκέφθηκαν να φέρουν και τα περίφημα ψητά τους...το ξέρατε;

Κι επειδή δεν γινόταν να κουβαλάνε ολάκερες σούβλες κι αρνιά, τα κόντυναν χάρην ευρηματικότητας, σε κοντοσούβλια και σε σουβλάκια...εμ πως, είχε μυαλό ο βλάχος! Και μην παραλείπουμε και τα πασίγνωστα παϊδάκια, αντί για σούβλες έφτιαξε σχάρες, ο λεβέντης μας...είχε μυαλό λέμε, και τσίμπησε και παραδάκι!
Λεπόν, αφού ακούμε τους μελωδικούς Helloween να μας παρεκινούν στο I Want out...μπορούμε κι εμείς να τους ακολουθήσουμε και ταυτόχρονα να απολάυσουμε τα σουβλακοπιτάκια μας, ή να αράξουμε στο σπιτάκι μας και να τα τσακίσουμε.
Πλέον οι αποφάσεις είναι στα χέρια του λαού, και του delivery boy.
Την ψυλλιαστήκατε; ε ναι αφού είστε τσακαλάκια!
Η σημερινή συνταγή είναι τόσο πανεύκολη όσο χρειάζεται για ένα τηλεφώνημα.
Γιατί πολύ απλά, διαλέγετε τον σούπερ ντούπερ σουβλατζή της γειτονιάς σας και ρίχνουτε την παραγγελιά σας! Μάστορη; φτιάξε τόσα...περιποιημένα καλαμάκια, βάλε και κανα δυο τυλιχτά, χτύπα και 2 πατατούλες σπέσιαλ...ξέρεις εσύ, αυτές με την φλούδα και την τριμμένη μυτζηθρούλα από πάνω, με μπόλικη ρίγανη...αυτός είσαι, τσίφτης λέμε, πιάσε και καμιά 6άρα μπύρες. Και πού σαι; στείλ' τα πακέτο σβέλτα...γιατί μας έκοψε, στο....νούμερο, οδός και κουδούνι...

Είδατε τι απλά που ναι σήμερα τα πραγματάκια; Όχι που θα σας άφηνα να βολοδέρνουτε στις κουζίνες και να μου κουραστούτε...εσείς να στε καλά, κι αύριο πάλι εδώ είμαστε, μαγερεύουτε!

Το λεπόν, καλές μάσες, ελληνικότατες! Πιέτε και τα μπυρόνια, να παν τα φαρμάκια κάτω, κι έχει ο Θεός...κι όσο Αυτός έχει, κάτι θα δώσει και σε μας, ελεήμων, φιλεύσπλαχνος Θεός μας λένε τόσα χρόνια...κάτι θα ξέρουν!

Καλή όρεξη λοιπόν και τα ξανάματάλέμε...με τις υγείες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή