...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο κούνελας...

Λίγο πριν τον κατακλυσμό του Νώε ανεβαίνουν όλα τα ζώα στην κιβωτό και περιμένουν την βροχή. Ξεκινάει η βροχή, βρέχει ασταμάτητα επι μέρες ενώ τα ζώα μέσα φοβισμένα δεν κουνιούνται. Όταν σταμάτησε η βροχή τα ζώα άρχισαν να βαριούνται. Τι κάνουν για να περάσει η ώρα;  Άρχισαν το σεξ. Έκαναν σεξ όλα μαζί, και έτσι το καράβι άρχισε να παλατζάρει δεξιά κι αριστερά πολύ επικίνδυνα. 

Διατάσσει λοιπόν ο Νώε σύναξη των ζώων και τους λέει: "Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν συνουσιάζεστε και να μην βουλιάξει η κιβωτός, θα πάρετε όλοι από ένα καρτελάκι με μια ημερομηνία επάνω, στην οποία θα λέει την ημέρα της συνέυρεσής σας με την σύντροφό σας."

Αφού μοιράστηκαν τα καρτελάκια και πέρασαν 2-3 μέρες, πηγαίνει ο κούνελος στην κουνέλα και της λέει με έντονο ύφος:
"Την ερχόμενη Τρίτη θα υποφέρεις!!!"
Ντράπηκε η καημένη η κουνέλα, επειδή ήταν κι άλλοι παρόντες στο σκηνικό. Την επόμενη μέρα, πάλι τα ίδια: "Την ερχόμενη Τρίτη θα υποφέρεις!!!" Μια και δυο, πήγε η κουνέλα στον Νώε, και του τα είπε όλα, χαρτί και καλαμάρι.

Πιάνει ο Νώε τον κούνελο, και του λέει: "ρε μπάμια, μην την απειλείς έτσι την γυναίκα σου" και απαντάει κι ο κούνελος: "Δεν την απειλώ, την προειδοποιώ!
Έχασα το καρτελάκι στο πόκερ, και τώρα το έχει ο γάιδαρος".!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή