...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ !!!! (από τον ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ)

Δεν πρόλαβαν να εκτυπώσουν τα βιβλία……….Και εμείς το φάγαμε και το κατάπιαμε αμάσητο.

Άλλο είναι το πρόβλημα. Δεν πρέπει τα παιδιά αυτής της χώρας να χρησιμοποιούν το μυαλό τους, πρέπει να είναι ρομποτάκια. 
Δεν πρέπει ούτε να ξέρουν να διαβάζουν και προφανώς να σκέπτονται.


Όπως και όλες οι παιδικές εκπομπές έχουν προσανατολισθεί σε απλή μασημένη τροφή και μάλιστα ωραιοποιημένη, έτσι θα μας έλθουν τα DVD από την Ανατολική χώρα που έχει αναλάβει την εκτύπωσή τους με δεδομένο υλικό και οδηγίες ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!!! Νational geografik οπότε ξεφεύγουμε από την ελεγχόμενη γνώση κάποιων ειδικών επιτροπών και πάμε σε αυτά που μας σερβίρουν οι διεθνείς μας Μέντορες. Και μέχρις εδώ καλά προχωράει το σχέδιο άλωσης των παιδιών.

Το DVD  όμως χρειάζεται και κάποια συσκευή για να αναπαραχθεί, οπότε εκεί θα δούμε τα πράγματα και τα θαύματα της τεχνολογίας και εξεύρεσης χρημάτων για να αποκτήσουν όλοι οι μαθητές υπολογιστή. Ο υπολογιστής εκτός από αυτά που φαίνονται έχει και πράγματα που δεν φαίνονται και στηρίζονται σε πολύ προχωρημένη νανοτεχνολογία. 

Η οθόνη έχει μικροκάμερα και οπωσδήποτε τεχνολογία καταγραφής ομιλιών. Ετσι λοιπόν Οργουελικά μπήκε ο μεγάλος αδελφός στο σπίτι μας αν δεν είναι ήδη μες το κινητό τηλέφωνο. Καλωσορίστε τον και απολάυστε τον.PΠ (πηγή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή