...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Aπίστευτο γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών.doc

   Περιπλανώμενος στα κύματα των ιστολογίων βρήκα μια μποτίλια με το κάτωθι κείμενο,
το οποίο έκρινα πως αξίζει να το προωθήσω διαβάστε το και τα σχόλια δικά σας....


Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως… το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition… αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα

Απάντηση

Αγαπητή ‘Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ’ όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου ‘Δυνατό ροχαλητό’, που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη , που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή ‘εκτέλεση κατά την εκκίνηση’.
Με εκτίμηση
Ο admin

3 σχόλια:

Σάββας είπε...

Χα χα χα! Φίλε Κώστα πραγματικά είναι φοβερό! Το διάβασα και γελάω εδώ και κάμποσα λεπτά. Τι την ήθελε η καημένη την αναβάθμιση; Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Πραγματικά αυτός που το επινόησε αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός κι η Παναγία!!! Τέλειο! Και μετά λέμε γιατί μας θέλουν για γκόμενες κι όχι για συζύγους! Αφού το μυαλό μόλις τον πάρουμε τον άνθρωπο, στην αναβάθμιση το έχουμε!...

Αstrapi είπε...

Χαιρετώ σας φίλοι μου. @Σάββα όντως μου κανε κι εμένα εντύπωση το κείμενο πανέξυπνος και δημιουργικός ο γράφων μπράβο του. Παρόλα αυτά ομως, πόσες αλήθειες περικλείει πέραν της χιουμοριστικής διάθεσης; Συνήθως ο μεγάλες αλήθειες λέγονται έτσι, μεταξύ σοβαρού κι αστείου...

@Ευαγγελία γειά σου, εκεί την πατάμε όλοι σχεδόν, όταν διαλέγουμε έναν άνθρωπο για σύντροφο κι αντί να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να θίξουμε ότι μας ενοχλεί-δεν μας αρέσει πάνω του, λέμε μέσα μας άιντε κι έννοια σου εγώ θα σε στρώσω αργότερα. Όπως κι ο υποτιθέμενος σύντροφος, κάνει τα μύρια όσα μέχρι να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του,αφού κρίνει πως έτσι μπορεί να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά ξαπλάρει φαρδύς πλατύς στην δαφνοστολισμένη κλίνη του. Μέγα σφάλμα και τραγικότατο, καθότι κι ο άλλος πέφτει απ τα σύννεφα όταν αρχίσουν οι αλλαγές γκρίνιες, αφού σου λέει με είδες απ την αρχή αυτός είμαι τώρα τι ζητάς; Εξάλλου προσωπική μου θέση, αν προσπαθήσεις να με αλλάξεις, πολύ απλά δεν θα είμαι εγώ, αφού ότι κουβαλάω πάνω μου είναι κι όσα με ταυτοποιούν-χαρακτηρίζουν.

Καλή συνέχεια παιδιά κι ευχαριστώ που με επισκεφτήκατε....

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή