...Σκέψεις και συναισθήματα, κέρασμα στον ταξιδιώτη...

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

"Mathe Click": το πρώτο live τηλεπαιχνίδι στο Facebook

Ναι, καλά άκουσες, και μη μου πεις τώρα ότι δεν το περίμενες. Τα παιχνίδια στο Facebook έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να γίνονται όλο και πιο "ζωντανά", και η ώρα να ψηφιοποιηθούν τα τηλεπαιχνίδια γνώσεων είχε έρθει.
Το Mathe Click, λοιπόν, θα παίζεται στις οθόνες του υπολογιστή σου κάθε Τετάρτη, ξεκινώντας από την Τετάρτη 1/12/2010 και θα το προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Παρουσιαστής του θα είναι ο Γιώργος Μητσικώστας.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουν μέχρι και 300 χρήστες, αλλά μπορούν να το παρακολουθούν όσοι θέλουν. Για να παίξετε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή, και μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι, να κάνετε check-in για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας. Λίγα λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι, γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε όσους έχουν κάνει check-in, και οι τυχεροί παίκτες ενημερώνονται με μήνυμα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν το τηλεπαιχνίδι. Αν κάποιος φίλος σου στο Facebook είναι ανάμεσα στους τυχερούς παίκτες, θα το δεις με σχετική ένδειξη στο κοινωικό δίκτυο.
Για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι, πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις, μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. Η 10η ερώτηση διαφέρει, γιατί οι παίκτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα, 4 απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι, που θα είναι και σωστοί, είναι οι νικητές του παιχνιδιού. Τα "gadgetoδώρα" είναι Playstation 3, XBOX360, Wii και iPod shuffle.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.facebook.com/MatheClick?v=app_4949752878
Πηγή: Reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λογότυπο Αστραπής

zwani.com myspace graphic comments
Πατώντας

Εδώ

Θα λάβετε το λογότυπό μου
στο BLOG σας
Αστραπή